top of page

Greetje

GZ psycholoog

Foto Greetje_edited.jpg

Mijn naam is Greetje Capelle, één van de eigenaren en bestuurders van NeuroRC. Mensen kunnen hun fysieke en mentale vitaliteit om vele redenen kwijtraken, (denk aan NAH, chronische pijn, Long Covid), ze voelen zich bijvoorbeeld meer angstig of somber, zijn enorm vermoeid, hebben moeite met de prikkelverwerking en de concentratie, met het onthouden van dingen of ervaren onbegrepen pijnklachten waar maar geen oorzaak voor gevonden lijkt te worden.

 

Deze klachten op brein niveau aanvliegen vind ik bere interessant:  met een motiverende, directe en gelijkertijd respectvolle benadering, in samenwerking en verbinding met jou ‘fysiek weer actief worden, mentaal een boost geven’ opdat er allemaal nieuwe weggetjes worden aangemaakt in jouw brein en er onder andere een balans gevonden wordt in je sympathisch en parasympathisch zenuwstelsel. Dit doe ik binnen ons neuroplasticiteitsteam middels intensieve trainingen met het uitgangspunt dat het brein plastisch is.

 

Kortom: neuro plasticiteit en verjonging tot op celniveau ten behoeve van jouw fysieke en mentale gezondheid. Use it or lose it, dus stroop de mouwen maar op! én…doe je hartslagmeter om, we rekken graag jouw hartslagvariabiliteit op!

bottom of page