top of page

Over NeuroRC

NeuroRC & Maarsingh en van Steijn

NeuroRC en Maarsingh & van Steijn werken intensief samen. NeuroRC is gespecialiseerd in neuroplasticiteitstrainingen, vitaliteit en preventie. Maarsingh & van Steijn behandelt klachten van psychische en psychiatrische aard. We gebruiken elkaars kennis, sparren en inspireren over en weer. NeuroRC bestaat mede daardoor uit verschillende expertises en houdt zich bezig met het optimaliseren van neurale netwerken, de functie van hersencellen (neuronen) en nieuwe verbindingen tussen neuronen.

De algehele focus van NeuroRC is het aanzetten van herstelprocessen gericht op mentale en fysieke vitaliteit. Dat doen we middels een integrale aanpak en het bevorderen van neuroplasticiteit vanuit het credo: use it or lose it!  Het aanzetten van herstelprocessen doen we tijdens de neuroplasticiteitstrainingen door de optimale omstandigheden te creëren voor ‘herstel en groei’, hierdoor kan verbetering in neuronale netwerken tot stand worden gebracht. Het idee achter de neuroplasticiteitstraining is dat het brein geholpen wordt om weer actiever te worden, waardoor er meer energie ontstaat op celniveau en de prikkelverwerking in het brein toeneemt. NeuroRC zet zich in op gezonde stressritmes, leefstijl en een positieve mindset ten opzichte van stress. 

Onze visie

Langer gezond leven

Image by Yosef Futsum

Waarom

We zijn revolutionair in onze kijk op stress, groei en natuurlijk herstel. We zijn een besmettelijke plek waar we willen dat mensen weer gaan floreren en zich zowel fysiek als mentaal veerkrachtiger gaan voelen.

Image by Max Saeling

Wat

Activiteiten ontplooien op het gebied van neuroplasticiteit en verjonging tot op celniveau ten behoeve van de mentale en fysieke gezondheid.

Chess Pieces Close-up

Hoe

Neuroplasticiteitstraining onder intensieve begeleiding: NMT, breintraining en consolidatie met ondersteuning van innovatieve technieken zoals mHBOT, Kana Daily life en meer.

Het team

Het bestuur

Oprichters NeuroRC

bottom of page