top of page
Spiegel- en kamerplanten

Lifestyle en gezondheidsmetingen

NeuroRC Inner Mirror

Bij NeuroRC willen we leven toevoegen aan de jaren! Je zo lang mogelijk fit en vitaal voelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit aan te pakken. Wij denken dat het belangrijk is om te kijken naar het individu, en te kijken wat er specifiek in jouw geval nodig is om jouw gezondheid te optimaliseren aan de hand van gerichte thermometers. Dit doen we onder andere door een biomarkeronderzoek.

 

We kijken naar een uitgebreid pakket aan markers in het bloed om te beoordelen of er tekenen zijn van vervroegde veroudering. Maar het kan ook zijn dat jouw biologische leeftijd gelijk is aan jouw kalenderleeftijd of dat je de kalenderleeftijd zelfs ‘verslaat’. In alle gevallen ontvang je van ons een individueel advies om mee aan de slag te gaan. Een paar maanden later kunnen we het onderzoek herhalen om de vooruitgang te beoordelen. Daarnaast kunnen we met een AGE-scanner een inschatting maken van jouw biologische leeftijd op basis van Advanced Glycation Endproducts.

 

Op korte termijn verwachten we niet alleen op basis van bloedonderzoek en AGE’s een Inner Mirror te kunnen vaststellen, maar ook met behulp van epigenetica en het microbioom! Hoe meer informatie we hebben, hoe gerichter we onze adviezen kunnen toespitsen op jouw persoonlijke situatie.  Voor het beste advies combineren we het biomarker onderzoek met de 3 daagse stressmeting! (link naar driedaagse stressmeting).

Prijs op aanvraag

Iets voor jou organisatie?

Laat hier je gegevens achter o.v.v. Inner Mirror en we nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Onderwerp

Bedankt!

bottom of page