Ervaringen NAH

Lees hier het verhaal en de ervaringen van een aantal van onze cliënten met NAH die het neuroplasticiteitstraject hebben doorlopen.

R. 74 jaar

“Ik heb een beroerte gehad waarna ik elke dag hoofdpijn had door allerlei prikkels. Dat kon tv, radio, bladblazer, gesprek, ergernis, slijpsteen enzovoort zijn. Vervolgens heb ik deelgenomen aan een training. Na de behandeling ben ik weer bijna de oude. Doe weer van alles en heb weinig last van prikkels. Ik vind het een wonder. Doe elke dag mijn oefeningen en ik voel dat het mij goed doet. Ben er ontzettend blij mee dat dit op mijn pad kwam."

N. 38 jaar

“Een domino-val achterover op het kunstijs heeft ervoor gezorgd dat ik bewusteloos was en binnen het eerste uur niet kon schrijven. Ik wist toen dat het mis was. Een hersenkneuzing zonder letsel. Het reguliere traject leerde mij omgaan met de verdere beperkingen, maar ik kon dat niet accepteren..."

S. 38 jaar

"Wat een fijne begeleiding heb ik gehad gedurende het neuroplasticiteitstraject. Professioneel, begripvol, positief en stimulerend gedurende de therapieën. Een prettig team om tijdens een onzekere en intensieve periode het uiterste uit het trainingstraject te halen.."

B. 74 jaar

"Ik heb de NAH training gedaan en heb deze als zeer zwaar ondervonden, echter het resultaat is tot op heden verrassend. Mijn kwaliteit van leven is aanmerkelijk verbeterd."

G. 53 jaar

"Ik heb een hersenbloeding gehad en ben daar gelukkig goed uitgekomen. Toch zijn of waren er kleine ‘dingetjes’ die anders zijn of gingen dan vroeger. Daarom heb ik meegedaan aan een intensief programma neuroplasticiteit. Ik wilde er graag aan beginnen, omdat ik het maximale uit mijn herstel wilde halen, voor zowel mijzelf als mijn dierbaren..."

Y. 41 jaar

"Het blijft zo onwerkelijk de positieve veranderingen! Ik heb letterlijk weer een deel van mijn leven teruggekregen. Een deel wat ik grotendeels geaccepteerd had, dat ik dit voor altijd zou moeten missen.  Ik vond het ook echt doodeng om deze stap te maken..."

J. 48 jaar

"No one knows what part to play 

It's like we're in uncharted territory 

No one knows another way 

It's like all grace in life has parted from me..."

T. 49 jaar

"Ik heb meegedaan met de intensieve training neuroplasticiteit. De begeleiding vooraf en tijdens de training was goed. Ik heb veel aan het programma gehad. Ik heb minder last van prikkelgevoeligheid en heb een langer uithoudingsvermogen gekregen. Bijna elke dag doe ik mijn oefeningen door te sporten, hersentraining en rusten."

Diepte - interviews

Hilde Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) over aan een auto-ongeluk met alle vervelende klachten die daarbij horen. Hilde volgde de neuroplasticiteitstraining voor NAH: "Die overprikkeling was er niet meer. Het was weer leven in plaats van overleven..."

© NeuroRC 2024

⚡️ Website door Skeps.nl