Boosterdagen

NeuroRC houdt regelmatig Reboost dagen. Dit zijn dagen waar oud-deelnemers van NeuroRC of CFX gedurende een dag een intensieve neuroplasticiteitstraining volgen.

De dag staat in het teken staat van ‘use it or lose it’. Je traint aan de hand van ons welbekende trainingsritme Neuromusculaire Training - Breintraining - Rust (consolidatie).

Voor wie oud-deelnemers van NeuroRC of CFX deelnemers

Wanneer elke eerste vrijdag van de maand 9.00 - 16.30

Hoe We trainen in groepen van maximaal 4 deelnemers

Kosten € 499,- incl. btw euro p.p per dag, lunch inbegrepen

Nieuwsgierig? Voor meer informatie, neem contact op via info@neurorc.nl onder de naam Reboost My Brain!

Testimonial - Nanda

In de zomer van 2023 ben ik, na vele andere therapieën te hebben gevolgd zonder gewenst resultaat, gestart met de neuroplasticiteitstraining bij NeuroRC. Ik zat op dat moment al meer dan anderhalf jaar thuis met long-covid klachten. Eindelijk actief bezig met herstel... en mét resultaat! Ik heb vanaf dat moment niet meer de overprikkelingsklachten en de PEM gehad die ik daarvoor constant had.

Afgelopen dinsdag heb ik meegedaan met de Reboost your brain-training. Een hele dag weer lekker knallen, inspiratie opdoen en ervaringen uitwisselen. Het blijft hard werken, het herstel gaat echt niet vanzelf, maar ik heb al mooie stappen gemaakt en doe dit nog steeds! De neuroplasticiteitstraining heeft mij een stuk van mijn leven teruggegeven en dat gun ik iedereen met long-covid!!

© NeuroRC 2024

⚡️ Website door Skeps.nl