Privacybeleid NeuroRC​

Welk type informatie verzamelen we? ​

We ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die je op onze website invoert, of ons op een andere manier verstrekt. We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen. Inclusief reactietijd van pagina's, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie, en methoden die worden gebruikt om de pagina te verlaten. We verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (inclusief naam, e-mail, communicatie). Zoals opmerkingen, feedback, productrecensies, aanbevelingen.

Hoe verzamelen we informatie? ​

Wanneer je een transactie uitvoert op onze website, verzamelen we als onderdeel van het proces persoonlijke informatie die je ons verstrekt. Zoals je naam, adres en e-mailadres. Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de specifieke redenen die hierboven zijn vermeld.

Waarom verzamelen we dergelijke persoonlijke informatie?

We verzamelen niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

  1. Om de diensten te leveren en te exploiteren;

  2. Om onze gebruikers doorlopende klantenondersteuning en technische ondersteuning te bieden;

  3. Om contact te kunnen opnemen met onze bezoekers en gebruikers, met algemene of gepersonaliseerde dienstgerelateerde mededelingen en reclameboodschappen;

  4. Om toegevoegde statistische gegevens en andere toegevoegde en/of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakenpartners kunnen gebruiken om onze diensten te leveren en te verbeteren;

  5. Om te voldoen aan alle van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

 

Hoe bewaren, delen, gebruiken en onthullen we de persoonlijke gegevens van de websitebezoekers?

Ons bedrijf wordt gehost op het Storyblock-platform. Storyblock biedt ons het online platform waarmee we onze diensten aan jou kunnen tonen. Je gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Storyblock applicaties van Storyblock CSM. Ze slaan je gegevens op beveiligde servers achter een firewall op. Storyblock is GDPR-compliant.  

Hoe communiceren we met de websitebezoekers?​

We nemen mogelijk contact met je op om je op de hoogte te stellen om een geschil op te lossen, verschuldigde vergoedingen of geld te innen, je mening te peilen door middel van enquêtes of vragenlijsten, updates over ons bedrijf te sturen, of andere essentiële zaken. Zo kunnen we contact met je opnemen om onze gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetten en eventuele overeenkomsten die we met je hebben af te dwingen. Voor al deze doeleinden kunnen we contact met je opnemen via e-mail, telefoon, sms-berichten en/of post.

Hoe kan je je toestemming intrekken? ​

Wil je niet meer dat wij je gegevens verwerken? Neem dan contact met ons op een e-mail te sturen naar: info@neurorc.nl.

 ​

Update van het privacybeleid

We behouden ons het recht om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website zijn geplaatst. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we je hiervan op de hoogte stellen op deze plek, zodat je weet welke informatie we verzamelen, en hoe (en onder welke omstandigheden) we het eventueel gebruiken en/of openbaar maken. ​

Vragen en contactgegevens

Wil je toegang tot persoonlijke informatie die we over je hebben, of deze corrigeren, wijzigen of verwijderen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar: info@neurorc.nl.

© NeuroRC 2024

⚡️ Website door Skeps.nl