Onze visie

De algehele focus van NeuroRC is het aanzetten van herstelprocessen gericht op mentale en fysieke vitaliteit. Dat doen we middels een integrale aanpak en het bevorderen van neuroplasticiteit vanuit het credo: use it or lose it!

Herstel en groei

Het aanzetten van herstelprocessen doen we tijdens de neuroplasticiteitstrainingen door de optimale omstandigheden te creëren voor ‘herstel en groei’, hierdoor kan verbetering in neuronale netwerken tot stand worden gebracht. Het idee achter de neuroplasticiteitstraining is dat het brein geholpen wordt om weer actiever te worden, waardoor er meer energie ontstaat op celniveau en de prikkelverwerking in het brein toeneemt. NeuroRC zet zich in op gezonde stressritmes, leefstijl en een positieve mindset ten opzichte van stress. 

Onze werkwijze

We bieden een gepersonaliseerde en integrale aanpak op basis van neuroplasticiteit, waarbij trainen én meten centraal staat.

Ons team

We zijn een bevlogen, innovatief en warm team. Ons doel is om jou centraal te stellen tijdens je behandeling.

Greetje
GZ-psycholoog
Adriaan
Bewegingswetenschapper, fysiotherapeut
Rosanne
Huisarts
Truus
mHBOT medewerker
Jannah
GZ-psycholoog
Kees
Psycholoog, prestatiepsycholoog VSPN®
Berber
Oefentherapeut Mensendieck, slaaptherapeut
Brent
Sportkundige en stressexpert
Marjanne
GZ-psycholoog
Heleen
Office manager
Gerrie
mHBOT medewerker
Karin
Medewerker Financiën en Interne Controle
Bernard
Adviseur, klinisch psycholoog

Teamlid worden?

Ben jij vooruitstrevend, vind je het interessant wat wij doen en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan ons team? Neem dan contact op.

© NeuroRC 2024

⚡️ Website door Skeps.nl