top of page

Train jezelf

Slimme ritmes

In deze training van NeuroRC nemen we je mee in het ontwikkelen van slimme ritmes die je gedurende de dag kunt inzetten om beter te functioneren op het werk en ook daarbuiten. Je maakt gebruik van nieuwe kennis over je brein, over hoe je jezelf in de turboleerstand krijgt, hoe je ervoor zorgt dat je op celniveau fitter en vitaler wordt en over supplementen die je helpen fit en vitaal te blijven.

 

Als je dat slim doet heb je ook van die mooie bijverschijnselen, je gaat je gelukkiger voelen, ontwikkelt een positieve kijk op stress en we maken een start in het  verjongingsproces op celniveau  (ja, dat kan echt!). Om echt handen en voeten te geven, heb je een meerdaagse training nodig, zodat we de oude negatieve vaste paden in het brein beter kunnen doorbreken met nieuwe positieve vaste paden. Maar dit is de prelude, de start van een nieuwe manier van leven. De training bestaat uit theoretische delen en uit praktische delen zodat we de kennis meteen in de praktijk kunnen brengen.

Meten

We maken tijdens de training gebruik van de Kana Daily Life tool. Je krijgt een persoonlijk account. Hierdoor kunnen we het stress-systeem monitoren en kan je zelf op onderzoek uitgaan over hoe je eigen stress-systeem werkt. Het doel is om te ontdekken wat past bij jou als persoon. Ondanks dat het een groepstraining is, is het een training die maatwerk levert, de NeuroRC-experts die de training verzorgen, geven, aan de hand van de meetresultaten, elke deelnemer persoonlijke adviezen.

Grote lijnen

In grote lijnen ziet de training er als volgt uit:

  • We hebben 3 dagdelen (allen op vrijdag) van 9:00u tot 12:00u (2x) en van 9:00u tot 12:30u (1x).

  • Vooraf wordt er een stressmeting uitgevoerd.

  • De resultaten van de stressmeting worden persoonlijk gedeeld tijdens de eerste trainingsdag.

  • Gedurende en tussen de trainingsdagen door wordt er gemeten met de Kana Daily Life tool.

  • Elke dag komen er specifieke onderdelen aan bod hoe je slimme ritmes toepast in je dagelijks leven.

 

Kosten: kosten op offertebasis, groepsgrootte minimaal 6 personen.

Incl. Kana Daily Life.

Video's ter inspiratie

Hieronder zijn een aantal videos te vinden met betrekking tot het onderwerp verjonging. Laat je inspireren!

Contact

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Onderwerp

Bedankt!

bottom of page