Metingen

Voor, tijdens en na het traject nemen we metingen af om jouw systeem in kaart te brengen en om jouw progressie te meten. Per traject wordt op basis van de intake een inschatting gemaakt welke onderzoeken nodig zijn.

Voor, tijdens en na het traject nemen we metingen af om jouw systeem in kaart te brengen en om jouw progressie te meten. Per traject wordt op basis van de intake een inschatting gemaakt welke onderzoeken nodig zijn.

  • Vragenlijsten. We nemen vragenlijsten af om jouw kwaliteit van leven en mate van ervaren klachten in kaart te brengen.

  • Neuropsychologischonderzoek(NPO).Om een goed beeld te krijgen van jouw cognitieve functies voorafgaand en na de training, nemen we een NPO af. Je kunt hierbij o.a. denken aan taken gericht op de aandacht, concentratie, de snelheid van informatieverwerking, geheugen en planning en organisatie.

  • Biomarker onderzoek. Dit betreft een bloedonderzoek dat zowel voor als na het traject zal worden uitgevoerd. Zo kunnen we voor het traject start bekijken hoe het staat met je gezondheid.  Na het traject meten we nog een keer om te kijken wat het effect is van het traject op je bloedwaarden.

  • Darmmicrobioom onderzoek. Het darmmicrobioom (de samenstelling van de bacteriën in je  darmen) heeft invloed op het functioneren van het brein en andere organen in het lichaam. Door middel van een microbiologisch onderzoek van je ontlasting kunnen we specifiek voedingsadvies geven om zo de optimale omstandigheden voor neuroplasticiteit te creëren.

  • Neuro-optometrisch onderzoek. Een neuro optometrist onderzoekt de visuele functies, zoals scherpstellen, oogbewegingen, ogen kunnen richten en de samenwerking tussen de ogen onderling.

  • Firstbeat stressmeting. Gedurende 72 uur wordt je hartfrequentie, hartslagvariabiliteit en beweging in kaart gebracht. Zo kunnen we precies meten welke dingen jou stress of ontspanning geven. Of je genoeg beweegt en of je intensief genoeg beweegt. Hoe het er voor staat met je conditie. Of jouw zenuwstelsel op een gezonde manier kan wisselen tussen inspanning en ontspanning. En of je batterij na 3 dagen is leeggelopen of juist is opgeladen.

© NeuroRC 2024

⚡️ Website door Skeps.nl