Ervaringen post-COVID

Lees hier het verhaal en de ervaringen van onze cliënten met post-COVID die het neuroplasticiteitstraject hebben doorlopen.

E. 52 jaar

"Het lukt wel! Mijn ervaring met Neuro RC voor long covid. In maart 2022 heb ik een Coronabesmetting opgelopen. Dit heeft zich ontwikkeld tot long COVID of post-COVID. Ik kreeg door de besmetting klachten die heel erg leken op de klachten die ik had tijdens een zware hersenschudding in 2009..."

E. 35 jaar

"Sinds eind 2020 heb ik Long Covid. Ik had geen reuk en smaak, had erge hoofdpijn, was oververmoeid en constant emotioneel. Hierdoor kon ik nauwelijks meedraaien in het ‘normale leven’. Zelf ging ik aan de slag met een ‘behandelplan’ en met vallen en opstaan werd ik steeds een beetje beter, maar in de zomer van 2022 kreeg ik een grote terugval..."

I. 42 jaar

"Vorig jaar april heb ik Corona opgelopen en daarna Long Covid ontwikkeld. Het was een lange zoektocht naar de juiste balans in mijn werk en privé leven. Door mijn cognitieve klachten was ik snel overprikkeld. Soms stond ik in de supermarkt en wist ik niet meer wat ik moest kopen..."

D. 26 jaar

“Al na anderhalve dag merkte ik verbetering tijdens de breintraining. Ik moest allerlei verschillende taken uitvoeren terwijl de geluiden van alle kanten kwamen, maar het lukte. Na afloop was ik gesloopt, maar vooral in mijn hoofd. Ik kon nog wel op mijn benen staan. Ik kan weer naar de supermarkt, naar feestjes..."

S. 32 jaar

"Afgelopen maanden heb ik de neuroplasticiteitstraining gevolgd bij Long Covid. Ik had al 9 maanden last van extreme vermoeidheid en forse cognitieve problemen (onder andere concentratie, overprikkeld, hersenmist, vergeetachtigheid). Na een 3-daagse stressmeting werd duidelijk hoe ontregelt mijn autonome zenuwstelsel was..."

L. 50 jaar

"Na alles wat ik geprobeerd heb, begin ik nu eindelijk mijn leven weer terug te krijgen. Ik ben zelf weer in staat om problemen op te lossen en heb de handvatten om de weg naar boven verder in te zetten."

M. 44 jaar

"Wat prijs ik mezelf gelukkig dat ik de neuroplasticiteit training heb mogen volgen. Intensief was het zeker en confronterend des te meer, maar wat ben ik dankbaar, want door deze training ben ik veranderd. Van een persoon die thuis op de bank langzaam dacht weer grip te krijgen op haar leven, in een persoon die door middel van stressritmes weer regie krijgt over haar leven..."

I. 42 jaar

"Toen de eerste lockdown een feit was en al mijn afspraken verdwenen uit mijn agenda, vond ik dat heerlijk! “Corona-rust” zou wat mij betreft hét woord van het jaar worden en ik genoot ervan dat ik even niks hoefde. Een jaar later kreeg dit woord een hele andere betekenis..."

Diepte-interviews

Daphne Alderts merkte al na anderhalve dag verbetering tijdens de breintraining. Na anderhalve maand voelde ze zich als herboren. "Ik kon weer naar de supermarkt, naar feestjes, zelfs spontaan naar het bevrijdingsfestival. Dat kon ik eerst niet. Ik heb echt het gevoel dat ik mijn leven weer terug heb."

© NeuroRC 2024

⚡️ Website door Skeps.nl